Food Chemicals Codex/ Committee of Food Chemicals Codex, Food and Nutrition Board, Institute of Medicine, National Academy of Sciences
ผู้แต่งร่วม: Committee of Food Chemicals Codex
| National Academy of Sciences Food and Nutrition Board
เลขเรียกหนังสือ: REF 664.002.35 F66 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Washington, D.C.: National Academy Press, 1996. ครั้งที่พิมพ์: 4th ed.รายละเอียดตัวเล่ม: 2 v. figs., tables; 28 cm.ISBN: 0309053943/หัวเรื่อง: Food additives -- Analysis![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | REF 664.002.35 F66 (Browse shelf) | กล่องที่ 93 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE31412 |
![]() |
วว. เทคโนธานี | REF 664.002.35 F66 (Browse shelf) | กล่องที่ 94 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE31411 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
REF 661.185.6(083) F55 Advanced cleaning product formulations/ | REF 661.666(02) M29 Carbon and fraphite handbook/ | REF 663.2/.5:03 S7 The New Sotheby's Wine Encyclopedia/ | REF 664.002.35 F66 Food Chemicals Codex/ | REF 664.002.35 F66 Food Chemicals Codex/ | REF 664.002.35 S66 Handbook of food, drug, and cosmetic excipients/ | REF 664:03 E62 Encyclopedia of food science and technology/ |
There are no comments on this title.