Food Chemicals Codex/ Committee of Food Chemicals Codex, Food and Nutrition Board, Institute of Medicine, National Academy of Sciences

ผู้แต่งร่วม: Committee of Food Chemicals Codex | National Academy of Sciences Food and Nutrition Board
เลขเรียกหนังสือ: REF 664.002.35 F66 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Washington, D.C.: National Academy Press, 1996. ครั้งที่พิมพ์: 4th ed.รายละเอียดตัวเล่ม: 2 v. figs., tables; 28 cm.ISBN: 0309053943/หัวเรื่อง: Food additives -- Analysis | Food additives -- Standards -- United StatesGeneral note: Effective July 1, 1996
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
REF 664.002.35 F66 (Browse shelf) กล่องที่ 93 Available 2018-08-31 1 BE31412
Technical Book
วว. เทคโนธานี
REF 664.002.35 F66 (Browse shelf) กล่องที่ 94 Available 2018-08-31 1 BE31411
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก
REF 661.185.6(083) F55 Advanced cleaning product formulations/ REF 661.666(02) M29 Carbon and fraphite handbook/ REF 663.2/.5:03 S7 The New Sotheby's Wine Encyclopedia/ REF 664.002.35 F66 Food Chemicals Codex/ REF 664.002.35 F66 Food Chemicals Codex/ REF 664.002.35 S66 Handbook of food, drug, and cosmetic excipients/ REF 664:03 E62 Encyclopedia of food science and technology/

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300