Food additives, recent developmens/ edited by J.C. Johnson
ผู้แต่งร่วม: Johnson, J. C. [ed.]
| Noyes Data Corporation
เลขเรียกหนังสือ: 664:661 F65 ชื่อชุด: Food technology review, ISSN 0093-0075 No. 58ข้อมูลการพิมพ์: Park Ridge, N.J. : Noyes Data Corp. 1983 รายละเอียดตัวเล่ม: xii, 412 p. 25 cm.ISBN: 0815509359/หัวเรื่อง: Food additives -- Patents![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664:661 F65 (Browse shelf) | กล่องที่ 26 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE25376 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ||
664:658.562 G68 Total quality assurance/ | 664.66 B385 Batters and breadings in food processing/ | 664:661 A5 Antimicrobials in food / | 664:661 F65 Food additives, recent developmens/ | 664:661 P56 Food additives to extend shelf life/ | 664:661 S93 A symposium on chemical additives in food/ | 664:661 ศวว วัตถุเจือปนอาหาร/ |
There are no comments on this title.