Food additives to extend shelf life/ Nicholas D. Pintauro
โดย: Pintauro, Nicholas
เลขเรียกหนังสือ: 664:661 P56 Language: English ชื่อชุด: Food technology review No. 17ข้อมูลการพิมพ์: Park Ridge, N.J. : Noyes Data Corp. 1974 รายละเอียดตัวเล่ม: x, 402 p. ill. 25 cm.ISBN: 0815505485หัวเรื่อง: Food additives![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664:661 P56 (Browse shelf) | กล่องที่ 18 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE20344 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก |
![]() |
||
664.66 B385 Batters and breadings in food processing/ | 664:661 A5 Antimicrobials in food / | 664:661 F65 Food additives, recent developmens/ | 664:661 P56 Food additives to extend shelf life/ | 664:661 S93 A symposium on chemical additives in food/ | 664:661 ศวว วัตถุเจือปนอาหาร/ | 664.661/.667 B38 Batter and breading technology/ |
There are no comments on this title.