Food acid manufacture : recent developments/ [by] A. A. Lawrence
โดย: Gutcho, M
เลขเรียกหนังสือ: 664:661.73 G87 Language: English ชื่อชุด: Chemical technology review No. 31ข้อมูลการพิมพ์: Park Ridge, N.J. Noyes Data Corp. 1974 รายละเอียดตัวเล่ม: xi, 302 p. ill. 25 cm.ISBN: 0815505310หัวเรื่อง: Acids, Organic -- Patents![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664:661.73 G87 (Browse shelf) | กล่องที่ 8 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE16621 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
||
664:661 S93 A symposium on chemical additives in food/ | 664:661 ศวว วัตถุเจือปนอาหาร/ | 664.661/.667 B38 Batter and breading technology/ | 664:661.73 G87 Food acid manufacture : recent developments/ | 664:663.11 F663 Food mycology : presented as a workshop of the Association of Official Analytical Chemists, Atlanta, Georgia, May 1-4, 1978/ | 664:663.15 P56 Food processing enzymes : recent development/ | 664.6/.7 M42 Cereal technology / |
There are no comments on this title.