Fish oil: technology, nutrition and marketing : proceedings of a conference/ organised by the SCI Oils & Fats Group in Hull, UK., 18-19 May 1995; edited by R. J. Hamilton, R. D. Rice
โดย: Fish Oil : Technology, Nutrition and Marketing ( 1995 : Hull, UK)
ผู้แต่งร่วม: Rice, R.D. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 665.213 F5 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Bridgwater [England] : PT Branes & Associates 1995 รายละเอียดตัวเล่ม: 138 p. figs, tables 21 cm.ISBN: 0952654202หัวเรื่อง: Fish oil industry![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 665.213 F5 (Browse shelf) | กล่องที่ 54 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE30920 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ||
665.127.4 P6 Polyunsaturated fatty acids/ | 665.1/.3 W Hydrogenation of fatty oils/ | 665.1/.3 W Oils, fats, and fatty foods; their practical examination / | 665.213 F5 Fish oil: technology, nutrition and marketing : proceedings of a conference/ | 665.213:613.2 F57 Fish oils in nutrition/ | 665.213:613.2 F57 Fish oils in nutrition/ | 665.3.024:667-12 D3 Selecting colour for print/ |
There are no comments on this title.