Fermentation and biochemical engineering handbook: principles, process design, and equipment/ edited by Henry C. Vogel

ผู้แต่งร่วม: Vogel, Henry [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 577.151:663.1 F47 Language: English ชื่อชุด: Biochemical engineering seriesข้อมูลการพิมพ์: Park Ridge, N. J., USA: Noyes Publications, c1983 รายละเอียดตัวเล่ม: xv, 440 p.: ill.; 25 cm.ISBN: 0815509502หัวเรื่อง: Biochemical engineering | Fermentation
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
577.151:663.1 F47 (Browse shelf) กล่องที่ 19 Weeding 2018-08-31 1 BE25090

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300