Extruded protein snack foods I. Cook-extrusion technique of puffed mung bean and rice flour mixture / Wiboonkiet Moleeratanond

โดย: Moleeratanond, Wiboonkiet
ผู้แต่งร่วม: โมฬรตานนท์, วิบูลย์เกียรติ | Thailand Institute of Scientific and Technological Research
Language: English ชื่อชุด: Res. Prmme. 38, Res. Proj. no. 38/9 ; Rep. no.8ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 1975 รายละเอียดตัวเล่ม: 18 p.หัวเรื่อง: Cook-extrusion technique | Extrusion | Mung beans | Proteins | Rice flour | Snacksสารสนเทศออนไลน์: Click here to access full-text สาระสังเขป: Cook-estrusion process is used in producing protein-enriched puff snack food from mung bean and rice. The techniques in operation the extruder have been studied. The process has been developed in extruding puff cereals snack which gives a crispy texture Author
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
General Book
วว. เทคโนธานี
Available 2018-08-31 1 RP1975/455
General Book
วว. เทคโนธานี
Available 2018-08-31 2 RP1975/455-2

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300