Extruded protein snack foods I. Cook-extrusion technique of puffed mung bean and rice flour mixture / Wiboonkiet Moleeratanond
โดย: Moleeratanond, Wiboonkiet
ผู้แต่งร่วม: โมฬรตานนท์, วิบูลย์เกียรติ
| Thailand Institute of Scientific and Technological Research
Language: English ชื่อชุด: Res. Prmme. 38, Res. Proj. no. 38/9 ; Rep. no.8ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 1975 รายละเอียดตัวเล่ม: 18 p.หัวเรื่อง: Cook-extrusion technique![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | Available | 2018-08-31 | 1 | RP1975/455 | |
![]() |
วว. เทคโนธานี | Available | 2018-08-31 | 2 | RP1975/455-2 |
There are no comments on this title.