A simple guide to understanding and applying the hazard analysis critical control point concept/ scientific editor, M. van Schothorst
โดย: International LIfe Sciences Instiute
ผู้แต่งร่วม: Van Schothorst, M. [ed.]
| ILSI Europe Scientific Committee on Food Safety
| International Life Sciences Institute
เลขเรียกหนังสือ: 006.3:664 I5 Language: English ชื่อชุด: ILSI Europe concise monographs seriesข้อมูลการพิมพ์: Brussels ILSI 1997 ครั้งที่พิมพ์: 2nd ed.รายละเอียดตัวเล่ม: 13 p. ill., tables 21x30 cm.ISBN: 0944398936หัวเรื่อง: Food handling![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 006.3:664 I5 (Browse shelf) | กล่องที่ 86 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE31431 |
There are no comments on this title.