A simple guide to understanding and applying the hazard analysis critical control point concept/ scientific editor, M. van Schothorst

โดย: International LIfe Sciences Instiute
ผู้แต่งร่วม: Van Schothorst, M. [ed.] | ILSI Europe Scientific Committee on Food Safety | International Life Sciences Institute
เลขเรียกหนังสือ: 006.3:664 I5 Language: English ชื่อชุด: ILSI Europe concise monographs seriesข้อมูลการพิมพ์: Brussels ILSI 1997 ครั้งที่พิมพ์: 2nd ed.รายละเอียดตัวเล่ม: 13 p. ill., tables 21x30 cm.ISBN: 0944398936หัวเรื่อง: Food handling | HACCP
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
General Book
วว. เทคโนธานี
006.3:664 I5 (Browse shelf) กล่องที่ 86 Available 2018-08-31 1 BE31431

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300