Essentials of food safety and sanitation/ David Zachary McSwane, Nancy Rue, Richard Linton
โดย: McSwane, David Zachary
ผู้แต่งร่วม: Linton, Richard | Rue, Nancy
เลขเรียกหนังสือ: 664:631.56 M38 ข้อมูลการพิมพ์: Upper Saddle River, NJ Prentice Hall 1998 รายละเอียดตัวเล่ม: xx, 373 p. ill., tables 24 cmISBN: 0135321360/หัวเรื่อง: Food handling -- Safety measures | Food service -- Safety measures | Food service -- Sanitationชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664:631.56 M38 (Browse shelf) | กล่องที่ 9 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE31671 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ||||||||
664:62 พงศ วิศวกรรมอาหาร : | 664:621.798.1 O4 Guide to regulation of food ingredients and food packaging materials / | 664:621.798.151 J46 Packaging foods with plastics/ | 664:631.56 M38 Essentials of food safety and sanitation/ | 664:642.2 S6 Snack foods processing / | 664:642.572 M37 Snack food technology/ | 664.647 F6 Food emulsion / |
There are no comments on this title.