Essentials of food safety and sanitation/ David Zachary McSwane, Nancy Rue, Richard Linton

โดย: McSwane, David Zachary
ผู้แต่งร่วม: Linton, Richard | Rue, Nancy
เลขเรียกหนังสือ: 664:631.56 M38 ข้อมูลการพิมพ์: Upper Saddle River, NJ Prentice Hall 1998 รายละเอียดตัวเล่ม: xx, 373 p. ill., tables 24 cmISBN: 0135321360/หัวเรื่อง: Food handling -- Safety measures | Food service -- Safety measures | Food service -- Sanitation
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664:631.56 M38 (Browse shelf) กล่องที่ 9 Available 2018-08-31 1 BE31671

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300