Environmentally - friendly food processing / edited by Berit Mattsson and Ulf Sonesson
ผู้แต่งร่วม: Mattsson, Berit [ed.]
| Sonesson, Ulf [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664:504.06 E5 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge : Woodhead Publishing, 2003 รายละเอียดตัวเล่ม: 337 p. : ill., tables ; 23 cm.ISBN: 1 85573 677 2หัวเรื่อง: Environmental engineering![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664:504.06 E5 (Browse shelf) | กล่องที่ 48 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE34594 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ||
664.4/.5 F37 Spices, condiments, and seasonings/ | 664.5 F55 Flavor of foods and beverages : chemistry and technology/ | 664.5 M4 Food flavorings : composition, manufacture, and use/ | 664:504.06 E5 Environmentally - friendly food processing / | 664:519.25 B6 Statistical methods for food science : | 664:54 C5 Chemical deterioration and physical instability of food and beverages / | 664:543 P The chemical analysis of foods/ |
There are no comments on this title.