Environmental issues facing the edible oil industry : proceedings of a conference organised by the SCI & Fats Group in London, UK, 14 February 1996/ edited by D.A. Allen, S. P. Kochhar
โดย: Proceedings of a conference organised by the SCI Oils & Fats Group ( 1996 : London, UK)
ผู้แต่งร่วม: Allen, D. A. [ed] | Lpcjjar. S. P. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.3:504.06 E5 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Bridgwater, England : PJ Barnes & Associates 1996 รายละเอียดตัวเล่ม: 123 p. ill., tables 21 cm.ISBN: 0952654253หัวเรื่อง: Environmental health | Environmental law | Oils and fats, Edibleชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.3:504.06 E5 (Browse shelf) | กล่องที่ 35 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE30919 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | |||||||
664.31/.36 G5 Shortenings, margarines, and food oils/ | 664:338.439.544 นอน การวิเคราะห์ความเสี่ยงอาหาร = | 664:338.439.544(035) H3 Handbook of hygiene control in the food industry / | 664.3:504.06 E5 Environmental issues facing the edible oil industry : proceedings of a conference organised by the SCI & Fats Group in London, UK, 14 February 1996/ | 664:351.773 F6 FAO/WHO guide for application of risk analysis principles and procedures during food safety emergencies / | 664:351.773 F6 FAO/WHO guide for developing and improving national food recall systems / | 664.38 G87 Textured protein products/ |
There are no comments on this title.