Encyclopedia of food science and technology/ edited-in-chief by Y.H. Hui
ผู้แต่งร่วม: Hui, Y. H. [ed.-in-chief]
เลขเรียกหนังสือ: REF 664:03 E62 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: New York: Wiley 1992. รายละเอียดตัวเล่ม: 4 V. ill., 29 cm.ISBN: 0471505412หัวเรื่อง: Food industry and trade -- Encyclopedia![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | REF 664:03 E62 (Browse shelf) | กล่องที่ 13 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE30238 |
![]() |
วว. เทคโนธานี | REF 664:03 E62 (Browse shelf) | กล่องที่ 29 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE30240 |
![]() |
วว. เทคโนธานี | REF 664:03 E62 (Browse shelf) | กล่องที่ 29 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE30239 |
![]() |
วว. เทคโนธานี | REF 664:03 E62 (Browse shelf) | กล่องที่ 29 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE30241 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ||
REF 664.002.35 F66 Food Chemicals Codex/ | REF 664.002.35 S66 Handbook of food, drug, and cosmetic excipients/ | REF 664:03 E62 Encyclopedia of food science and technology/ | REF 664:03 E62 Encyclopedia of food science and technology/ | REF 664:03 E62 Encyclopedia of food science and technology/ | REF 664:03 E62 Encyclopedia of food science and technology/ | REF 664(083) A6 List of products developed in Bio-Technology group, Technological Research Institute / |
There are no comments on this title.