Effect of various dietary canthaxanthin and astaxanthin levels on pigmentation of giant tiger shrimp = ผลของแคนตาแซนตินและแอสตาแซนตินที่ระดับต่างๆต่อสีของกุ้งกุลาดำ

โดย: Boonyaratpalin, Mali
ผู้แต่งร่วม: Boonchuay, Sujin | Borisut, Chusak | Wannagowat, Jaruratt
Language: Thai ชื่อชุด: Technical Paper No.18/1994ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok National Institute of Coastal Aquaculture, Department of Fisheries รายละเอียดตัวเล่ม: 11p
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300