Effect of salt concentration and size of fish on course of fermentation and product quality of nampla/ Sman Vardhanabhuti...[et al.]
ผู้แต่งร่วม: Chouvalit, Jiraporn
| Lauhasiri, Pravet
| Sombatpanit, Yuk-Hang
| Vardhanabhuti, Sman
| Thailand Institute of Scientific and Technological Research
Language: English ชื่อชุด: Res. Proj. no. 31/4 Rep. no. 2ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 1970 รายละเอียดตัวเล่ม: 21 p.หัวเรื่อง: Fish sauce![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | Available | 2018-08-31 | 1 | RP1970/88 | |
![]() |
วว. เทคโนธานี | Available | 2018-08-31 | 2 | RP1970/88-2 |
There are no comments on this title.