Phytochemical functional foods / edited by Ian Johnson and Gary Williamson
ผู้แต่งร่วม: Johnson, Ian [ed.]
| Williamson, Gary [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 577.34 P5 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge : Woodhead Publishing, c2003. รายละเอียดตัวเล่ม: xiv, 384 p. : ill., tables ; 23 cm.ISBN: 1 85573 672 1 :หัวเรื่อง: Antioxidant activity![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 577.34 P5 (Browse shelf) | Available | 2018-08-31 | 1 | BE34786 |
There are no comments on this title.