เค้กทุเรียน = durian cake / Suwanna Srisawas, pornpatra Srinorakutara and Poonnapa Bunyaphak

โดย: Srisawas, Suwanna
ผู้แต่งร่วม: Bunyaphak, Poonnapha | Srinorakutara, Pornpattra | ปุณณภา บุญยะภักดิ์ | พรภัทรา ศรีนรคุตร | สุวรรณา ศรีสวัสดิ์ | Thailand Institute of Scientific and Technological Research
Language: Thai ชื่อชุด: Res. Proj. no. 44-01/Sub. Proj. no. 3 Rep. no. 2ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 2003. รายละเอียดตัวเล่ม: 73 p.ชื่อเรื่องอื่นๆ: เค้กทุเรียนหัวเรื่อง: Durian | Durian cake | Durian flour | Durian powderสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover | Click here to access full-text สาระสังเขป: Thailand Institute of Scientific and Technological Research (TISTR) conducted experiments on durian cake development from both durian flour without flavour and durian powder with flavour. It was found that the accepted durian cake could be produced from both durian flour and durian powder at 28.88% and 22.22% by weight of wheat flour respectively. -Authors.Review: สถาบันวิจัยวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย (วว.) ได้ทดลองทำเค้กทุเรียนจากแป้งทุเรียนและทุเรียนผง. จากการทดลอง พบว่าเค้กทุเรียนที่เป็นที่ยอมรับ คือ เค้กทุเรียนที่เตรียมจากแป้งทุเรียนและทุเรียนผง 28.00 และ 22.22% ของน้ำหนักแป้งสาลี่ ตามลำดับ. -ผู้แต่ง.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
General Book
วว. เทคโนธานี
Available 2018-08-31 1 RP2003/1243
General Book
วว. เทคโนธานี
Available 2018-08-31 2 RP2003/1243-2

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300