การพัฒนาบรรจุภัณฑ์ผลิตภัณฑ์ขนมขบเคี้ยวเพื่อสุขภาพ = development of packaging for healthy snacks / Bussakorn Praditniyakul...[et al.]

ผู้แต่งร่วม: Thailand Institute of Scientific and Technological Research
Language: Thai ชื่อชุด: Res. Proj. no. 49-02, Sub. Proj. no. 4 ; Rep. no. 1 (Final report)ข้อมูลการพิมพ์: Pathumthani : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 2016 รายละเอียดตัวเล่ม: 52 p.ชื่อเรื่องอื่นๆ: การพัฒนาบรรจุภัณฑ์ผลิตภัณฑ์ขนมขบเคี้ยวเพื่อสุขภาพหัวเรื่อง: Packaging | Snacksสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover | Click here to access full-text สาระสังเขป: The newly developed packaging of healthy snack for both children and adults was made of multi-layer plastic films with protecting properties from gases and moisture during the whole shelf-life period. The multi-layer film used had vapour permeability not exceeding 22 g/m2/day for children's snack and 0.22 g/m2/day for adults' snack including 0.56 g/m2/day for older adults' snack at standard conditions. Six plastic packs, each of 25 g were packed in a plastic material. The design and manufacture of the multi-pack enhanced both sale promotion and consumers, convenience. In addition, the graphics or labels on either the plastic packs or the multi-pack were attractively designed with beautiful and modern style in accordance with consumers, requirements while symbolizing the healthy products from cereals.สาระสังเขป: บรรจุภัณฑ์ขนมขบเคี้ยวเพื่อสุขภาพแบบแท่งสำหรับวัยเด็ก, วัยทำงานและวัยสูงอายุที่พัฒนาขึ้นทำด้วยฟิล์มพลาสติกหลายชั้น ที่สามารถคุ้มครองผลิตภัณฑ์จากความชื้นและก๊าซได้ตลอดอายุการวางจำหน่ายไม่เกิน 6 เดือน มีค่าอัตราการซึมผ่านของไอน้ำที่สภาวะมาตรฐานไม่เกิน 0.22 กรัม/ตารางเมตร/วัน สำหรับขนมขบเคี้ยววัยเด็ก, มีค่าอัตราการซึมผ่านของไอน้ำไม่เกิน 0.22 กรัม/ตารางเมตร/วัน สำหรับขนมขบเคี้ยววัยทำงาน, รวมทั้งมีค่าอัตราการซึมผ่านของไอน้ำไม่เกิน 0.56 กรัม/ ตารางเมตร/วัน สำหรับวัยสูงอายุ. ลักษณะของบรรจุภัณฑ์เป็นซองพลาสติกขนาดบรรจุ 25 กรัม, บรรจุจำนวน 6 ซอง ในบรรจุภัณฑ์รวมหน่วยทำจากฟิล์มพลาสติกเช่นเดียวกัน, เพื่อการส่งเสริมการขายและให้ความสะดวกกับผู้บริโภค. ฉลากหรือกราฟิกบนบรรจุภัณฑ์ทั้งสามชนิดออกแบบให้มีรูปลักษณ์สวยงามสะดุดตา, ทันสมัย, สอดคล้องกับความต้องการของผู้บริโภคทั้งสามกลุ่ม และสื่อถึงความเป็นผลิตภัณฑ์เพื่อสุขภาพจากธัญพืช.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
General Book
วว. เทคโนธานี
2016 Available 2018-08-31 1 RP2016/1694
General Book
วว. เทคโนธานี
2016 Available 2018-08-31 2 RP2016/1694-2
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก ไม่มีภาพปก ไม่มีภาพปก ไม่มีภาพปก ไม่มีภาพปก ไม่มีภาพปก ไม่มีภาพปก
การวิจัยและพัฒนาการผลิตโอลิโกแซ็กคาไรด์พรีไบโอติกจากพืชเศรษฐกิจของไทย = research and development of oligosaccharide prebiotic production from economic crops of Thailand / การวิจัยและพัฒนาการผลิตโอลิโกแซ็กคาไรด์พรีไบโอติกจากพืชเศรษฐกิจของไทย = research and development of oligosaccharide prebiotic production from economic crops of Thailand / การพัฒนาบรรจุภัณฑ์ผลิตภัณฑ์ขนมขบเคี้ยวเพื่อสุขภาพ = development of packaging for healthy snacks / การพัฒนาบรรจุภัณฑ์ผลิตภัณฑ์ขนมขบเคี้ยวเพื่อสุขภาพ = development of packaging for healthy snacks / การพัฒนาสร้างเครื่องบ่มเพาะเชื้อควบคุมอุณหภูมิ = development of temperature control incubators / การพัฒนาสร้างเครื่องบ่มเพาะเชื้อควบคุมอุณหภูมิ = development of temperature control incubators / วิจัยและพัฒนาการผลิตน้ำมันเพื่อเป็นพลังานจากสาหร่ายที่มีศักยภาพ : รายงานฉบับที่1 = research and development of biofuel for energy from potential algal strain /

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300