Doughs and baked goods, chemical, air, and non-leavened/ D. J. De Renzo

โดย: De Renzo, D.. J.
เลขเรียกหนังสือ: 664.653/654 D423 Language: English ชื่อชุด: Food technology review No. 26ข้อมูลการพิมพ์: Park Ridge, N.J. : Noyeas Data Corp. 1975 รายละเอียดตัวเล่ม: xii, 435 p. ill. 25 cm.ISBN: 0815505906/หัวเรื่อง: Baked products -- Patents
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.653/654 D423 (Browse shelf) กล่องที่ 15 Available 2018-08-31 1 BE19792

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300