Doughs and baked goods, chemical, air, and non-leavened/ D. J. De Renzo
โดย: De Renzo, D.. J.
เลขเรียกหนังสือ: 664.653/654 D423 Language: English ชื่อชุด: Food technology review No. 26ข้อมูลการพิมพ์: Park Ridge, N.J. : Noyeas Data Corp. 1975 รายละเอียดตัวเล่ม: xii, 435 p. ill. 25 cm.ISBN: 0815505906/หัวเรื่อง: Baked products -- Patents![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.653/654 D423 (Browse shelf) | กล่องที่ 15 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE19792 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
||
664.647 F6 Food emulsion / | 664.65 F7 Frozen & refrigerated dpigjs and batters/ | 664:65.015.11 L6 Food plant design / | 664.653/654 D423 Doughs and baked goods, chemical, air, and non-leavened/ | 664:658.56 S4 Sensory analysis for food and beverage quality control : a practical guide / | 664:658.2 F6 Food factories : processes, equipment, costs/ | 664:658.562 G6 Total quality assurance for the food industries/ |
There are no comments on this title.