Natural antimicrobials in food safety and quality / edited by Mahendra Rai, Michael Chikindas
โดย: Rai, Mahendra
ผู้แต่งร่วม: Chikindas, Michae | Rai, Mahendra
เลขเรียกหนังสือ: 579.67 N3 ข้อมูลการพิมพ์: Wallingford, Oxfordshire ; Cambridge, MA : CABI, 2011 รายละเอียดตัวเล่ม: xiii, 368 p. : tables, ill. ; 25 cm.ISBN: 9781845937690หัวเรื่อง: Anti-infective agents | Biological agents | Food microbiology | Food preservativesสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover | Click here to accessชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 579.67 N3 (Browse shelf) | กล่องที่ 224 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE37521 |
There are no comments on this title.