Natural antimicrobials in food safety and quality / edited by Mahendra Rai, Michael Chikindas

โดย: Rai, Mahendra
ผู้แต่งร่วม: Chikindas, Michae | Rai, Mahendra
เลขเรียกหนังสือ: 579.67 N3 ข้อมูลการพิมพ์: Wallingford, Oxfordshire ; Cambridge, MA : CABI, 2011 รายละเอียดตัวเล่ม: xiii, 368 p. : tables, ill. ; 25 cm.ISBN: 9781845937690หัวเรื่อง: Anti-infective agents | Biological agents | Food microbiology | Food preservativesสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover | Click here to access
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
General Book
วว. เทคโนธานี
579.67 N3 (Browse shelf) กล่องที่ 224 Available 2018-08-31 1 BE37521

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300