Oxidation in foods and beverages and antioxidant applications. Volume 2 : Management in different industry sectors / edited by Eric A. Decker, Ryan J. Elias, D. Julian McClements
ผู้แต่งร่วม: Decker, Eric A. [ed.] | Elias, Ryan J. [ed.] | McClements, D. Julian [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.03 O8 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge : Woodhead Publishing, 2010 รายละเอียดตัวเล่ม: xiv, 528 p. : tables, ill. ; 24 cm.ISBN: 9781845699833หัวเรื่อง: Antioxidant activity | Food industry and trade | Food spoilage | Oxidation | Rancidityสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover General note: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutritionชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.8.03 O8 (Browse shelf) | กล่องที่ 50 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE37506 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
664.8.022.3 พธผ การใช้วัตถุเจือปนอาหาร = | 664.8.03 F6 Food and beverage stability and shelf life / | 664.8.03 F7 Freshness and shelf life of foods / | 664.8.03 O8 Oxidation in foods and beverages and antioxidant applications. Volume 2 : Management in different industry sectors / | 664.8.03 S485 Shelf-life evaluation of foods/ | 664.8.03 S7 The stability and shelf-life of food/ | 664.8.03 T3 Taints and off-flavours in food/ |
There are no comments on this title.