Oxidation in foods and beverages and antioxidant applications. Volume 2 : Management in different industry sectors / edited by Eric A. Decker, Ryan J. Elias, D. Julian McClements

ผู้แต่งร่วม: Decker, Eric A. [ed.] | Elias, Ryan J. [ed.] | McClements, D. Julian [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.03 O8 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge : Woodhead Publishing, 2010 รายละเอียดตัวเล่ม: xiv, 528 p. : tables, ill. ; 24 cm.ISBN: 9781845699833หัวเรื่อง: Antioxidant activity | Food industry and trade | Food spoilage | Oxidation | Rancidityสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover General note: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664.8.03 O8 (Browse shelf) กล่องที่ 50 Available 2018-08-31 1 BE37506

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300