Analytical methods for food and dairy powders [electronic resource] / Pierre Schuck, Anne Dolivet, Romain Jeantet

โดย: Schuck, Pierre
ผู้แต่งร่วม: Dolivet, Anne | Jeantet, Romain
Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Chichester, West Sussex : Blackwell LTD, 2012 รายละเอียดตัวเล่ม: 248 p.ISBN: 9780470655986หัวเรื่อง: Dairy products -- Drying | Food -- Analysis | Food -- Compositionสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover General note: From Books24x7
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300