Food processing handbook [electronic resource] / editors; James G. Brennan, Alistair S. Grandison

ผู้แต่งร่วม: Brennan, James G. [ed.] | Grandison, Alistair S. [ed.]
Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Weinheim : Wiley-VCH, 2010 ครั้งที่พิมพ์: 2nd ed.รายละเอียดตัวเล่ม: 826 p.ISBN: 9783527324682หัวเรื่อง: Food industry and trade | Food processingสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover General note: e-book: Books24x7
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300