FAO/WHO guide for developing and improving national food recall systems / Food and Agriculture Organization of the United Nations and World Health Organization
โดย: Food and Agriculture Organization of the United Nations
ผู้แต่งร่วม: World Health Organization
เลขเรียกหนังสือ: 664:351.773 F6 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2012 รายละเอียดตัวเล่ม: 68 p. : ill. ; 25 cm.ISBN: 9789251072905หัวเรื่อง: Food contamination![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664:351.773 F6 (Browse shelf) | กล่องที่ 48 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE37419 |
There are no comments on this title.