FAO/WHO guide for developing and improving national food recall systems / Food and Agriculture Organization of the United Nations and World Health Organization

โดย: Food and Agriculture Organization of the United Nations
ผู้แต่งร่วม: World Health Organization
เลขเรียกหนังสือ: 664:351.773 F6 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2012 รายละเอียดตัวเล่ม: 68 p. : ill. ; 25 cm.ISBN: 9789251072905หัวเรื่อง: Food contamination | Food -- Quality | Food -- Safety measures | Product recall | Public health
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664:351.773 F6 (Browse shelf) กล่องที่ 48 Available 2018-08-31 1 BE37419

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300