Dictionary of nutrition and food technology/ Arnold E. Bender
โดย: Bender, Arnold E.
เลขเรียกหนังสือ: REF 030.8:612.39:664 B4 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: London Butterworth & Co., Ltd. 1982 ครั้งที่พิมพ์: 5th ed.รายละเอียดตัวเล่ม: 309 p. 22 cm.หัวเรื่อง: Food technology -- Dictionaries![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | REF 030.8:612.39:664 B4 (Browse shelf) | กล่องที่ 187 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE25194 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก |
![]() |
||
REF 030.8:61 A Dorland's illustrated medical dictionary | REF 030.8:61 B62 Blakiston's new Gould medical dictionary; a modern comprehensive dictionary of the terms used in all branches of medicine and allied sciences | REF 030.8:61 T3 Taber's cyclopedic medical dictionary | REF 030.8:612.39:664 B4 Dictionary of nutrition and food technology/ | REF 030.8:615=00 E4 Elsevier's dictionary of pharmaceutical science and techniques in five languages: English, Franch, Italian, Spanish, German | REF 030.8:615.33 K A dictionary of antibiosis | REF 030.8:62 E5 The engineering language : |
There are no comments on this title.