Dictionary of food microbiology
โดย: Frank, Hanns K.
เลขเรียกหนังสือ: REF 030.8:579.67 F6813 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Hamburg Behr's 1992 ครั้งที่พิมพ์: 1st ed.รายละเอียดตัวเล่ม: 290 p. ill., 22 cm.ISBN: 3860220357หัวเรื่อง: Food -- Microbiology -- Dictionaries![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | REF 030.8:579.67 F6813 (Browse shelf) | กล่องที่ 21 | Weeding | 2018-08-31 | 1 | BE30302 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ||
REF 030.8:576.85 C66 A dictionary of microbial taxonomy | REF 030.8:577 O9 Oxford dictionary of biochemistry and molecular biology / | REF 030.8:577.4 C An ecological glossary / | REF 030.8:579.67 F6813 Dictionary of food microbiology | REF 030.8:581.19 P45 Phytochemical dictionary : a handbook of bioactive compounds from plants | REF 030.8:61 A Dorland's illustrated medical dictionary | REF 030.8:61 B62 Blakiston's new Gould medical dictionary; a modern comprehensive dictionary of the terms used in all branches of medicine and allied sciences |
There are no comments on this title.