Developments in food preservation/ edited by Stuart Thorne
ผู้แต่งร่วม: Thorne, Stuart [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.8/.9 D4 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: London : Elsevier Applied Science Publishers 1985 รายละเอียดตัวเล่ม: V.หัวเรื่อง: Food -- Preservationชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.8/.9 D4 (Browse shelf) | กล่องที่ 39 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE28242 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ||||||
664.854 ศรส การผลิตเงาะแห้ง : เอกสารประกอบการฝึกอบรม/ | 664.858 R3 Jam manufacture/ | 664.871 B Soup manufacture : canning dehydration and quick freezing / | 664.8/.9 D4 Developments in food preservation/ | 664.8/.9 F4 Food processing technology : principles and practice/ | 664.8/.9 H3 Handbook of food preservation / | 664.8/.9 I56 Innovative food processing technologies: Advances in multiphysics simulation / |
There are no comments on this title.