Marine polysaccharides : food applications / Vazhiyil Venugopal.
โดย: Venugopal, Vazhiyl
เลขเรียกหนังสือ: 664.2:547.458 V4 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Boca Raton : Taylor & Francis, 2011 รายละเอียดตัวเล่ม: xvi,377 p. : tables, ill. ; 24 cm.ISBN: 9781439815267 (hardcover : alk. paper)หัวเรื่อง: Food additives | Geologic Sediments -- chemistry | Marine algae | Nutritive value | Oceans and Seas | Polysaccharides -- Biotechnology | Polysaccharides -- isolation & purification | Sediments (Geology)สารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover General note: Includes bibliographical references and index.ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.2:547.458 V4 (Browse shelf) | กล่องที่ 52 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE37322 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | |||||||
664.2 R31 Industrial uses of starch and its derivatives/ | 664.2 S7 Starch in food : structure, function and applications / | 664.2 S73 Statrch conversion technology/ | 664.2:547.458 V4 Marine polysaccharides : | 664.3 G85 Edible oils and fats : recent developments/ | 664.31/.36 G5 Shortenings, margarines, and food oils/ | 664:338.439.544 นอน การวิเคราะห์ความเสี่ยงอาหาร = |
There are no comments on this title.