Developments in food engineering

โดย: International Congress of Engineering 1993 May 23-27 Chiba,Japan
ผู้แต่งร่วม: Matsuno, Ryuichi [ed.] | Nakamura, Kogo [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664:62 I5 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: London Blackie Acadmic + Professional รายละเอียดตัวเล่ม: 2 pts figs, tables. 28 cm.ISBN: 0751402249หัวเรื่อง: Food engineers
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664:62 I5 (Browse shelf) กล่องที่ 34 Available 2018-08-31 1 BE30489
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664:62 I5 (Browse shelf) กล่องที่ 34 Available 2018-08-31 1 BE30490

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300