Developments in food engineering
โดย: International Congress of Engineering 1993 May 23-27 Chiba,Japan
ผู้แต่งร่วม: Matsuno, Ryuichi [ed.] | Nakamura, Kogo [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664:62 I5 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: London Blackie Acadmic + Professional รายละเอียดตัวเล่ม: 2 pts figs, tables. 28 cm.ISBN: 0751402249หัวเรื่อง: Food engineersชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664:62 I5 (Browse shelf) | กล่องที่ 34 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE30489 | |
วว. เทคโนธานี | 664:62 I5 (Browse shelf) | กล่องที่ 34 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE30490 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
664:614.31 J66 Food safety/ | 664:614 P7 Principles and practices for the safe processing of foods/ | 664:614 S26 Sanitation in food processing/ | 664:62 I5 Developments in food engineering | 664:62 I5 Developments in food engineering | 664:62 M3 Food process design / | 664:62 พงศ วิศวกรรมอาหาร : |
There are no comments on this title.