การพัฒนาบรรจุภัณฑ์สำหรับผลิตภัณฑ์ปรับสมดุล = development of packaging for adaptogenic products / Supoj Pratheepthinthong...[et al.]

ผู้แต่งร่วม: Pratheepthinthong, Supoj | ไชยวุฒิ เกตุหลิม | สักขี แสนสุภา | ศิริวรรณ ตั้งแสงประทีป | บุษกร ประดิษฐนิยกูล | สุพจน์ ประทีปถิ่นทอง | Katelim, Chaiwoot | Praditniyakul, Bussakorn | Sansupa, Sakkhee | Tangsangprateep, Siriwan | Thailand Institute of Scientific and Technological Research
Language: Thai ชื่อชุด: Res. Proj. no. 50-06, Sub Proj. no. 7 ; Rep. no. 1ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 2012 รายละเอียดตัวเล่ม: ข, 31 p. : col. ill. ; 2012หัวเรื่อง: Adaptogenic products | Pacakgingสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover | Click here to access full-text สาระสังเขป: Adaptogenic products are classified as proactive health supplementary products and could be used for alleviated specific illness. For those who live in the city , working people, and aged people, they might prone to the hypertension, frequently under stress, loss their memory, overweight, aged and degenerated of organs, and easily infected, etc. because of their responsibility at work, unbalance nutrition, and expose to infectious area. The illness could cost expensive medication and might affect to their living and work. For these reasons, it is most likely that some consumers looking for many health supplementary products such as vitamins, and some products claim to have adaptogen effects for themselves. These products are most likely in tablet or capsule form like medicine. Other forms of products might be beverages such as tea, fruit, vegetable, or herbal mixed/extracted drinks. The survey of local sale products presents that most of the products are medicine-like and contained in plastic or glass bottle. Product information is printed on label attached on the bottle. these package system only serves couple function; contain, protect, and inform. These are other aspects that can improve the packaging for this kind of product.สาระสังเขป: The development of packaging for adaptogenic products of this project is aimed to improve the structure of package to serve the ways that the consumer utilize the product, for example; the form of colsure and shape of bottle. Due to this product tends to be used several times before depleted a package, its closure might be opened and closed many times, and most of this product are expensive, therefore customer has more expectation than other consumer products. The development in the structure of the package plays and important role in both utilization and provides more attractive to target consumers. The prototypes from this project can be used as a guideline for those who want to improve their package and the praphic design present as example for label design of this product.สาระสังเขป: ผลิตภัณฑ์ปรับปรุงสมดุลร่างกาย จัดอยู่ในกลุ่มผลิตภัณฑ์เพื่อการดูแลสุขภาพในเชิงป้องกันรวมถึงการใช้เพื่อเสริมการรักษาโรคในบางกรณี จากวิถีชีตของกลุ่มผู้อยู่อาศัยภายในเมือง, ผู้อยู่ในวัยทำงาน และผู้สูงอายุ, ซึ่งมีความเสี่ยงต่อการเจ็บป่วยจากภาวะความดันโลหิตสูง, มีอาการเครียดบ่อย, ลืมสิ่งต่างๆ ง่ายกว่าบุคคลทั่วไป, น้ำหนักตัวมากกว่าปกติ, เกิดการเสื่อมของอวัยวะต่างๆ ก่อนวัยอันควร, ติดเชื้อง่าย, ฯลฯ อันมีสาเหตุมาจากภาระความรับผิดชอบต่อหน้าที่การงาน, การบริโภคอาหารที่ไม่สมดุล และการสัมพัสกับแหล่งโรคต่างๆ จากการดำเนินชีวิตประจำวันภาวะความเจ็บป่วยที่เกิดขึ้นอาจส่งผลต่อวิถีการดำเนินชีวิต ตลอดจนค่าใช้จ่ายในการรักษาพยาบาลผู้คนจึงหันมาให้ความสำคัญกับการใช้ผลิตภัณฑ์เสริมสุขภาพต่างๆ เช่น อาหารเสริมสุขภาพทั่วไป,
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
General Book
วว. เทคโนธานี
Available 2018-08-31 1 RP2012/1453
General Book
วว. เทคโนธานี
Available 2018-08-31 2 RP2012/1453-2
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก ไม่มีภาพปก ไม่มีภาพปก ไม่มีภาพปก ไม่มีภาพปก ไม่มีภาพปก ไม่มีภาพปก
การพัฒนาสารเคลือบผิวเพื่อยืดอายุการเก็บรักษา มะม่วง มังคุด และมะนาว = development of coating materials for shelflife extension of mango, mangosteen and lime / การพัฒนาสารเคลือบผิวเพื่อยืดอายุการเก็บรักษา มะม่วง มังคุด และมะนาว = development of coating materials for shelflife extension of mango, mangosteen and lime / การพัฒนาบรรจุภัณฑ์สำหรับผลิตภัณฑ์ปรับสมดุล = development of packaging for adaptogenic products / การพัฒนาบรรจุภัณฑ์สำหรับผลิตภัณฑ์ปรับสมดุล = development of packaging for adaptogenic products / การพัฒนาเครื่องหว่านอาหารกุ้งเพื่อการนำไปใช้ประโยชน์แบบอัตโนมัติ = Development of an automatic shrimp feeding machine for commercial application / การพัฒนาเครื่องหว่านอาหารกุ้งเพื่อการนำไปใช้ประโยชน์แบบอัตโนมัติ = Development of an automatic shrimp feeding machine for commercial application / การพัฒนาเครื่องนวดกระตุ้นกล้ามเนื้อด้วยอัลตราซาวด์ชนิด 2 ความถี่ = development of ultrasonic massage device with 2 frequencies /

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300