Proposal on process improvement for small food industry in Thailand / Thailand Institute of Scientific and Technological Research
โดย: Thailand Institute of Scientific and Technological Research
เลขเรียกหนังสือ: 664.002.2(593) T8 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 1981 รายละเอียดตัวเล่ม: 22 p.หัวเรื่อง: Food industry -- Thailand![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.002.2(593) T8 (Browse shelf) | กล่องที่ 52 | Available | 2018-08-31 | BE37220 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
||
664 T Food composition and analysis/ | 664.001.25 กรจ การจัดการความปลอดภัยอาหารสำหรับงานบริการอาหาร / | 664.001.573 M37 Mathematical modelling of food processing operations/ | 664.002.2(593) T8 Proposal on process improvement for small food industry in Thailand / | 664.002.5:628 G6 CGMP's / food plant sanitation/ | 664.002.645 R3 Rapid and on-line instrumentation for food quality assurance / | 664.003.1 G725 The economics of food processing/ |
There are no comments on this title.