Development of high-protein noodle products / Amornrat Swatditat, Lolita A. Meksongsee
โดย: Swatditat, Amornrat
ผู้แต่งร่วม: Meksongsee, Lolita A.
| Thailand Institute of Scientific and Technological Research
Language: English ชื่อชุด: Res. Proj. no. 38/9 Rep. no. 4ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 1969 รายละเอียดตัวเล่ม: 17 p.หัวเรื่อง: High protein foods![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | Available | 2018-08-31 | 1 | RP1969/73 | |
![]() |
วว. เทคโนธานี | Available | 2018-08-31 | 2 | RP1969/73-2 |
There are no comments on this title.