Food and beverage stability and shelf life / edited by David Kilcast, Persis Subramaniam
ผู้แต่งร่วม: Kilcast, David [ed.] | Subramaniam, Persis [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664.8.03 F6 Language: English ชื่อชุด: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition ; No. 210ข้อมูลการพิมพ์: Cambridge : Ooodhead Publishing, 2011 รายละเอียดตัวเล่ม: xxx, 849 p. : tables, ill. ; 24 cm.ISBN: 9781845697013หัวเรื่อง: Beverages -- Shelf-life dating | Food -- Shelf-life datingสารสนเทศออนไลน์: Click here to access coverชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 664.8.03 F6 (Browse shelf) | กล่องที่ 54 | Available | 2018-08-31 | BE37024 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
664.8 M6 Modified and controlled atmospheres for the storage, transportation, and packaging of horticultural commodities / | 664.8.022.3 พธผ การใช้วัตถุเจือปนอาหาร = | 664.8.022.3 พธผ การใช้วัตถุเจือปนอาหาร = | 664.8.03 F6 Food and beverage stability and shelf life / | 664.8.03 F7 Freshness and shelf life of foods / | 664.8.03 O8 Oxidation in foods and beverages and antioxidant applications. Volume 2 : Management in different industry sectors / | 664.8.03 S485 Shelf-life evaluation of foods/ |
There are no comments on this title.