Development of food products from ripe tamarind / Pivan Varangoon...[et al.]
โดย: Varangoon, Pivan
ผู้แต่งร่วม: Inthorn, Duangduen
| Kamolratanakul, Nipon
| Pathomyothin, Wiwat
| Piyapongse, Sachee
| Vimolchalao, Chote
| Thailand Institute of Scientific and Technological Research <Agricultural Products Development Division=Food Industry Department> Food Technology Lab
Language: English ชื่อชุด: Class. Invest. no. 23-05 Rep. no. 1 (CONFIDENTIAL)ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 1981 รายละเอียดตัวเล่ม: 41 p.หัวเรื่อง: Food technology![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้
There are no comments on this title.