Barley for Food and Health: Science, Technology, and Products [electronic resource] / Rosemary K. Newman, C. Walter Newman.

โดย: Newman, Rosemary K.
ผู้แต่งร่วม: Newman, C. Walter
Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Hoboken, N.J. : John Wiley & Sons, c2008 ครั้งที่พิมพ์: Online Book Versionรายละเอียดตัวเล่ม: xiv, 245 p. : ill.ISBN: 9780470369333หัวเรื่อง: Barley | Cooking (Barley)General note: Wiley e-Books
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300