Encapsulation and controlled release technologies in food systems [electronic resource] / edited by Jamileh M. Lakkis

ผู้แต่งร่วม: Lakkis, Jamileh M. [ed.]
Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Ames, Iowa : Blackwell Pub., 2007 ครั้งที่พิมพ์: Online Book Versionรายละเอียดตัวเล่ม: xii, 239 p. : ill.ISBN: 9780470277881หัวเรื่อง: Controlled release technology | Food -- Analysis | MicroencapsulationGeneral note: Wiley e-Books
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300