Antioxidant activity of the peels of guava, papava and pineapple [computer file] / Labibah Bt Abdullah

โดย: Abdullah, Labibah Bt
ผู้แต่งร่วม: Universiti Teknologi MARA Faculty of Applied Sciences
Language: English ข้อมูลการพิมพ์: [S.l] : Universiti Teknologi MARA, 2009 รายละเอียดตัวเล่ม: 22 p.หัวเรื่อง: Antioxidant activity | Guava | Papaya | Peels | Phenolic compounds | Pineappleสารสนเทศออนไลน์: Click here to access full-text General note: From http://eprints.ptar.uitm.edu.my/755/1/LABIBAH_BT_ABDAULLAH_09_24.pdf. 2 September 2011 Dissertation note: Final Year Project Report Submitted in Partial Fulfilment of the Requirements for the Degree of Bachelor of Science (Hons.) Chemistry in the Faculty of Applied Sciences, Universiti Teknologi MARA
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300