Development of canned soya cream / Pivan Varangoon, Wiboonkiet Moleeratanond (CONFIDENTIAL)

โดย: Varangoon, Pivan
ผู้แต่งร่วม: Moleeratanond, Wiboonkiet | Thailand Institute of Scientific and Technological Research
Language: English ชื่อชุด: Class. Invest. no. 1ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 1976 รายละเอียดตัวเล่ม: 10 p.หัวเรื่อง: Canning and preserving | Soya cream | Soybeanสาระสังเขป: An investigation was conducted on the preparation of soya cream from whole soybean. The product is homogenized, and then sterilized at 166 degree celsius for 15 minutes in can size 307 x 113. The canned soya cream did not show any appreciable change in quality and physical appearance during the storage test of four months at temperature 29-31 degree celsius.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300