The almanac of the canning freezing, preserving industries 2010/2011 / The Food Institute
ผู้แต่งร่วม: Food Institute
เลขเรียกหนังสือ: REF 664.8/.9:059 A4 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Upper Saddle River, NJ : Food Institute, 2011 ครั้งที่พิมพ์: 91st ed.รายละเอียดตัวเล่ม: 2 V. ; 22 cm.หัวเรื่อง: Canning and preserving -- Industry and Trade -- United States -- Periodicalsสารสนเทศออนไลน์: Click here to access coverชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | REF 664.8/.9:059 A4 (Browse shelf) | กล่องที่ 95 | Available | 2018-08-31 | BE37011 | |
วว. เทคโนธานี | REF 664.8/.9:059 A4 (Browse shelf) | กล่องที่ 95 | Available | 2018-08-31 | BE37010 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ||||
REF 664.8/.9:059 A4 The almanac of the canning, freezing, preserving industries 2007 / | REF 664.8/.9:059 A4 The almanac of the canning, freezing, preserving industries 2007 / | REF 664.8/.9:059 A4 The almanac of the canning freezing, preserving industries 2010/2011 / | REF 664.8/.9:059 A4 The almanac of the canning freezing, preserving industries 2010/2011 / | REF 665.1 A4 Official methods and recommended practices of the American Oil Chemists' Society : Physical and chemical characteristics of oils, fats and waxes; Section I / | REF 665.57(022) G7 The perfume handbook / | REF 665.58(035) H3 Handbook of cosmetic science and technology / |
There are no comments on this title.