Detecting foreign bodies in food / edited by M. Edwards
ผู้แต่งร่วม: Edwards, M. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664:543.61 D4 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Boca Raton : CRC Press, 2004 รายละเอียดตัวเล่ม: xxii, 306 p.: ill., tables ; 24 cm.ISBN: 0849325463 (CRC Press); 1855737299 (Woodhead Publishing)หัวเรื่อง: Food adulteration and inspection![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664:543.61 D4 (Browse shelf) | กล่องที่ 52 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE35291 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ||
664:543 P The chemical analysis of foods/ | 664:543.429.2 M33 Magnetic resonance imaging in food/ | 664:543.432 F7 Food colorimetry : theory and applications/ | 664:543.61 D4 Detecting foreign bodies in food / | 664:543.61 K53 Pearson's composition and analysis of foods/ | 664:543.92 M4 Multivariate and probabilistic analyses of sensory science problems /c Jean-Francois Meullenet, Rui Xiong, and Christopher J. Findlay. | 664.57 M3 The market for vanilla in the European union/ |
There are no comments on this title.