Chemical deterioration and physical instability of food and beverages / edited by Leif H. Skibsted, Jens Risbo, Mogens L. Andersen
ผู้แต่งร่วม: Andersen, Mogens L. [ed.]
| Risbo, Jens [ed.]
| Skibsted, Leif H. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664:54 C5 Language: English ชื่อชุด: Woodhead Publishing series in food science, technology and nutrition ; no. 186ข้อมูลการพิมพ์: Oxford : Woodhead Pub, c2010 รายละเอียดตัวเล่ม: xxx, 789 p. : tables, ill. ; 23 cm.ISBN: 9781845694951หัวเรื่อง: Food -- Analysis![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664:54 C5 (Browse shelf) | กล่องที่ 52 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE36737 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
||
664.5 M4 Food flavorings : composition, manufacture, and use/ | 664:504.06 E5 Environmentally - friendly food processing / | 664:519.25 B6 Statistical methods for food science : | 664:54 C5 Chemical deterioration and physical instability of food and beverages / | 664:543 P The chemical analysis of foods/ | 664:543.429.2 M33 Magnetic resonance imaging in food/ | 664:543.432 F7 Food colorimetry : theory and applications/ |
There are no comments on this title.