Chemical deterioration and physical instability of food and beverages / edited by Leif H. Skibsted, Jens Risbo, Mogens L. Andersen

ผู้แต่งร่วม: Andersen, Mogens L. [ed.] | Risbo, Jens [ed.] | Skibsted, Leif H. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 664:54 C5 Language: English ชื่อชุด: Woodhead Publishing series in food science, technology and nutrition ; no. 186ข้อมูลการพิมพ์: Oxford : Woodhead Pub, c2010 รายละเอียดตัวเล่ม: xxx, 789 p. : tables, ill. ; 23 cm.ISBN: 9781845694951หัวเรื่อง: Food -- Analysis | Food -- Qualityสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
664:54 C5 (Browse shelf) กล่องที่ 52 Available 2018-08-31 1 BE36737

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300