Dairy handbook and dictionary / edited by J. H. Frandsen
ผู้แต่งร่วม: Frandsen, J. H. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: REF 637:03 F Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Massachusetts: [s.n.] 1958. รายละเอียดตัวเล่ม: x, 834 p. tablesชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | REF 637:03 F (Browse shelf) | กล่องที่ 136 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE11023 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ||
REF 636.596 L397 Encyclopedia of pigeon breeds/ | REF 636:616(022) F6 Manual for animal health auxiliary personnel/ | REF 637.001.4 A4 Standard methods for the examination of dairy products/ | REF 637:03 F Dairy handbook and dictionary / | REF 639.21:574(02) C373 Handbook of freshwater fishery biology/ | REF 639(265/266) G The cruise of the Marchesa to Kamschatka and New Guinea/ | REF 639(265/266) G The cruise of the Marchesa to Kamschatka and New Guinea/ |
There are no comments on this title.