Antimicrobial intervention and process validation in beef jerky processing [computer file] / Worawut Rakiti

โดย: Rakiti, Worawut
ผู้แต่งร่วม: University of Georgia
Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Athens, Georgia : University of Georgia, 2006 รายละเอียดตัวเล่ม: 1 disc ; 4 3/4"หัวเรื่อง: Acidic calcium sulfate | Acidified sodium chlorite | antimicrobial effect | Beef jerky | Escherichia coli | Listeria monocytogenes | Salmonellaสารสนเทศออนไลน์: Click here to access full-text General note: A thesis submitted to the graduate Faculty of the University of Georgia in partial fulfillment of the requirements for the Degree of Master Science
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
General Book
วว. เทคโนธานี
Available 2018-08-31 1 CDE000202

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300