วิจัยและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารเพื่อสุขภาพจากสารต้านอนุมูลอิสระจากผักพื้นบ้าน ผลไม้และวัสดุเหลือจากอุตสาหกรรมแปรรูปผลไม้ = Research and development of healthy food products containing natural antioxidants from Thai local vegetables and specific substances from fruit industries / Prapaipat Klungsupya...[et al.]
Contributor(s): Arunpairojana, Vullapa
| Khayungarnnawee, Amonrat
| Kheuynok, Vichein
| Klungsupya, Prapaipat
| Limsiriwong, Pongsatorn
| Maison, Prapaisri
| Phanthanapratet, Wimonsri
| Phatvej, Wipaporn
| Pratheepthinthong, Supoj
| Reak-Um, Ubon
| Reungpattanapong, Sareeya
| Sematong, Tuanta
| Thisayakorn, Krittiya
| Trangwacharakul, Srisak
| Wannissorn, Bhusita
| วิเชียร เขยนอก
| สรียา เรืองพัฒนพงศ์
| เตือนตา เสมาทอง
| ประไพศรี ไม้สนธิ์
| อมรรัตน์ ขยันการนาวี
| ประไพภัทร คลังทรัพย์
| ศรีศักดิ์ ตรังวัชรกุล
| กฤติยา ทิสยากร
| สุพจน์ ประทีปถิ่นทอง
| วิมลศรี พรรธนประเทศ
| วิภาพร พัฒน์เวช
| อุบล ฤกษ์อ่ำ
| ภูษิตา วรรณิสสร
| พงศธร หลิมศิริวงษ์
| วัลลภา อรุณไพโรจน์
| Thailand Institute of Scientific and Technological Research
BCG: อาหาร TRM: อาหาร Language: Thai Series: Res. Proj. no. 50-02, Sub. Proj. no. 1Publisher: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 2010 Description: ญ, 150 p. : table, ill. (some col.) ; 30 cm.Other title: วิจัยและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหารเพื่อสุขภาพจากสารต้านอนุมูลอิสระจากผักพื้นบ้าน ผลไม้และวัสดุเหลือจากอุตสาหกรรมแปรรูปผลไม้Subject(s): Antioxidant activity













Item type | Location | Call number | Status | Last seen | Copy No. | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | Available | 2018-08-31 | 1 | RP2010/1387 | |
![]() |
วว. เทคโนธานี | Available | 2022-05-06 | 2 | RP2010/1387-2 |
There are no comments on this title.