Innovations in food labelling / edited by Janice Albert
ผู้แต่งร่วม: Albert, Janice [ed.]
| Food and Agriculture Organization of the United Nations
เลขเรียกหนังสือ: 621.798.6 I5 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Oxford : Wood Head Publishing, 2010 รายละเอียดตัวเล่ม: x, 174 p. : ill. ; 24 cm.ISBN: 9781845696764; 9789251061800หัวเรื่อง: Food -- Lebeling![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 621.798.6 I5 (Browse shelf) | กล่องที่ 57 | Available | 2018-08-31 | BE36698 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ||
621.798(59) E8 Consumer packaging in South East Asia./ | 621.798.6 D3 Labeling : a self-instructional course/ | 621.798.6 D4 Developments in packaging machinery for labelling | 621.798.6 I5 Innovations in food labelling / | 621.798.6 O6 The art of the label designs of the times/ | 621.798:615 D4 Packaging of pharmaceuticals: packages and closures | 621.798:615 R6 Packaging of pharmaceuticals |
There are no comments on this title.