Carotenoids and food preparation : The retention of provitamin A carotenoids in prepared, processed, and stored foods / Delia B. Rodriguez-Amaya

โดย: Rodriguez-Amaya, Delia B.
ผู้แต่งร่วม: U.S. Agency for International Development
Language: English ข้อมูลการพิมพ์: [S.l] : [s.n], 1997 รายละเอียดตัวเล่ม: 99 p.หัวเรื่อง: Carotenoidsสารสนเทศออนไลน์: Click here to access full-text General note: From http://www.mostproject.org/pdf/carrots2.pdf. 29 December 2009
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ไม่มีรายการทางกายภาพสำหรับระเบียนนี้

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300