Fats and fatty acids in human nutrition. Joint FAO/WHO expert consultation, November 10-14, 2008, Geneva, Switzerland / Guest editors, B. Burlingame...[et al.]

ผู้แต่งร่วม: Burlingame, B. [ed.] | Nishida, C. [ed.] | Uauy, R. [ed.] | Weisell, R. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 613.288 F3 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Basel : KARGER, 2009 รายละเอียดตัวเล่ม: 308 p. : tables, ill. ; 29 cm.ISBN: 9783805592611ISSN: 0250-6807หัวเรื่อง: Fat | Fatty acids | Fatty acids in human nutrition | Lipids in human nutrition | Nutrition | Oils and fats, Edibleสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover General note: Annals of Nutrition & Metabolism, 55(1-3): 1-308 (2009)
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
613.288 F3 (Browse shelf) Checked out 2018-11-08 1 BE36584

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300