Fats and fatty acids in human nutrition. Joint FAO/WHO expert consultation, November 10-14, 2008, Geneva, Switzerland / Guest editors, B. Burlingame...[et al.]
ผู้แต่งร่วม: Burlingame, B. [ed.] | Nishida, C. [ed.] | Uauy, R. [ed.] | Weisell, R. [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 613.288 F3 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Basel : KARGER, 2009 รายละเอียดตัวเล่ม: 308 p. : tables, ill. ; 29 cm.ISBN: 9783805592611ISSN: 0250-6807หัวเรื่อง: Fat | Fatty acids | Fatty acids in human nutrition | Lipids in human nutrition | Nutrition | Oils and fats, Edibleสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover General note: Annals of Nutrition & Metabolism, 55(1-3): 1-308 (2009)ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|
วว. เทคโนธานี | 613.288 F3 (Browse shelf) | Checked out | 2018-11-08 | 1 | BE36584 |
There are no comments on this title.