Sustainability in the food industry / [edited by] Cheryl Baldwin.

ผู้แต่งร่วม: Baldwin, Cheryl [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 338.439 S9 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, 2009 รายละเอียดตัวเล่ม: xvi, 257 p. : tables, ill. ; 24 cm.ISBN: 9780813808468 (hardback : alk. paper)หัวเรื่อง: Food industry and trade | Food supply | Sustainable agricultureสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover General note: Includes bibliographical references and index.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
General Book
วว. เทคโนธานี
338.439 S9 (Browse shelf) Available 2023-09-01 1 BE36570

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300