Understanding consumers of food products / edited by Lynn Frewer, Hans van Trijp

ผู้แต่งร่วม: Frewer, Lynn [ed.] | Van Trijp, Hans [ed.]
เลขเรียกหนังสือ: 659.113.25:339.166.82 U5 Language: English ข้อมูลการพิมพ์: Boca Raton : CRC, 2007 รายละเอียดตัวเล่ม: xxiv, 671 p. : tables, ill. ; 24 cm.ISBN: 084939144X; 9780849391446หัวเรื่อง: Consumer behavior | Consumer food choiceสารสนเทศออนไลน์: Click here to access cover General note: Sponsored by MATFORSK | Woodhead publishing in food science, technology and nutrition
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number Unit สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
Technical Book
วว. เทคโนธานี
659.113.25:339.166.82 U5 (Browse shelf) กล่องที่ 56 Available 2018-08-31 1 BE36533

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300