Convenience Foods : recent technology/ Philip M. Robbins
โดย: Robbins, Philip M.
เลขเรียกหนังสือ: 664.6/.7 R6 Language: English ชื่อชุด: Food technology review No. 37ข้อมูลการพิมพ์: Park Ridge, N.J. : Noyes Data Corp. 1976 รายละเอียดตัวเล่ม: xi, 339 p. 25 cm.ISBN: 0815506414หัวเรื่อง: Convenience foods -- Patents![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
ชนิดของทรัพยากร | Location | Call number | Unit | สถานะ | Last seen | Copy No. | บาร์โค้ด |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
วว. เทคโนธานี | 664.6/.7 R6 (Browse shelf) | กล่องที่ 53 | Available | 2018-08-31 | 1 | BE20575 |
Browsing วว. เทคโนธานี shelves, Shelving location: วว. เทคโนธานี Close shelf browser
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก |
![]() |
![]() |
ไม่มีภาพปก | ไม่มีภาพปก | ||
664:663.15 P56 Food processing enzymes : recent development/ | 664.6/.7 M42 Cereal technology / | 664.6/.7 P6 Advances in cereal science and technology/ | 664.6/.7 R6 Convenience Foods : recent technology/ | 664:67.02:681.511 M3 Automatic control of food manufacturing processes/ | 664.692.5 E93 Extrusion cooking/ | 664.692.5:664.267 T45 Report on transparent noodles from other bean starches : process improvement (Thailand)/ |
There are no comments on this title.