Consumer acceptance of stabilized coconut milk/ Ubolsri Cheosakul, Duangduen Inthorn, Churn Downdak

โดย: Cheosakul, Ubolsri
ผู้แต่งร่วม: Downdak, Churn | Inthorn, Duangduen | อุบลศรี เชี่ยวสกุล | เชิญ ด่าวดัก | ดวงเดือน อินทร
Language: English ชื่อชุด: Res. Proj. no. 29/1 Rep. no. 4ข้อมูลการพิมพ์: Bangkok : Thailand Institute of Scientific and Technological Research, 1969 รายละเอียดตัวเล่ม: 12 p.หัวเรื่อง: Coconut milk | Coconutsสารสนเทศออนไลน์: Click here to access full-text สาระสังเขป: Market study for eleven months (February to December 1968) on various grades of stabilized coconut milk, which ASRCT produced at an average of 30 litres per day and dispensed in 230-ml glass bottles as well as several other types of containers, indicates good acceptance. This consumer response shows favrouable prospects for commercial production of stabilized coconut milk, especially the B-B' grade. Authors.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
ชนิดของทรัพยากร Location Call number สถานะ Last seen Copy No. บาร์โค้ด
General Book
วว. เทคโนธานี
Available 2018-08-31 1 RP1969/57
General Book
วว. เทคโนธานี
Available 2018-08-31 2 RP1969/57-2

There are no comments on this title.

to post a comment.
    Thailand Institute of Scientific and Technological Research
    35 Mu 3 Technopolis, Tambon Khlong Ha, Amphoe Khlong Luang, Pathum Thani 12120
    ☎ 0 2577 9000, 0 2577 9300